Ga naar homepage

 

Over ons

Toen het Corona-virus uitbrak in Nederland zaten wij: Thomas Evi en Remco (3 jonge zzp'ers) plotseling zonder opdrachten. Met deze vrijgekomen tijd besloten wij ons in te zetten om de zorg te bedanken voor hun harde werk.

Aangezien de zorghelden het in deze moeilijke tijden het enorm druk hebben, is dat helaas niet zo eenvoudig. Al snel kwamen wij op de gedachten; hoe fijn is het voor zorgmedewerkers die uren achter elkaar werken en helemaal op zijn om onderweg naar huis en werk steun te ontvangen. Toen ontstond het idee om vlaggen uit te hangen, waaruit blijkt dat men de zorg steunt. Een gemeenschappelijk statement aan de zorg dat Nederland achter hun staat.

Tegelijkertijd treft de pandemie niet alleen Nederland. Ook landen met een veel minder sterke economie worden getroffen. Om ook deze landen te steunen in deze moeilijke tijd, doneren wij 50% van onze opbrengst aan Stichting Vluchteling. Zij zetten zich ook nu in voor de wereldwijd strijd tegen het COVID-19 virus in bijvoorbeeld vluchtelingenkampen.

Zo hopen wij onze bijdragen te leveren. Heeft u vragen? Twijfel niet om even contact op te nemen :)

Hartelijke groet, Team Vlag voor de Zorg (Thomas, Evi en Remco)

Mail ons via: [email protected]

KvK nummer: 77691318

IBAN: NL32RABO0352743956